Forside >>  Coreevo >>  Herretøj  >>  Elastiske sokker >>  Coreevo Compression Calf Colortech Elastiske sokker Rød Hvid Sort Herretøj udsalg i Danmark

Kategorier

Coreevo Compression Calf Colortech Elastiske sokker Rød Hvid Sort Herretøj udsalg i Danmark
DKK276.02  DKK151.81Spar: 45% off
  • Need help?
  • Model: 135926128
  • 5000 Antal på lager
  • Coreevo Compression Calf Colortech Elastiske sokker Gul Sort Herretøj
  • Coreevo Compression Calf Colortech Elastiske sokker Sort Rosa Herretøj
  • Coreevo Full Compression 2.0 Elastiske sokker Rød Herretøj
  • Coreevo Compression Calf Colortech Elastiske sokker Hvid Herretøj
  • Coreevo Compression Calf Colortech Elastiske sokker Sort Herretøj

Vælg venligst:Antal

Coreevo Compression Calf Colortech Elastiske sokker Rød Hvid Sort Herretøj udsalg i Danmark_checkout
Coreevo Compression Calf Colortech Elastiske sokker Rød Hvid Sort Herretøj udsalg i Danmark

Coreevo® kalv pressebøsninger er designet til at opnå den størst gavn af kompression, mens bevare deres egenskaber over tid. Den høje modstand af deres Dryarn® fibre og Compress Panel Zone teknologi optimerer muskel ydeevne, reducerer vibrationer forårsaget af virkning og forbedrer muskel iltning, lette genvinding. Coreevo® kalv pressebøsninger ikke mister deres kompression egenskaber efter mange miles af brug.
Funktioner:
Ergonomisk design
Fremme af venøst ​​tilbageløb
forebyggelse muskelskade
Maksimal opsving
varig kompression
Lettelse af sved fordampning
Ekstrem komfort under langvarig motion
Økologisk fiber, 100% genanvendeligt
Specifikationer:
Vægt: 55 g / par
Sammensætning:
75% Dryarn®
20% Elastan
5% Polyamid
Opretholdelse:
Vask ved temperaturer under 30 ° C, i hånden eller maskine.
Tør i skygge
Må ikke anvendes blegemiddel eller skyllemiddel
Må ikke stryges
Brug og ydeevne:
Ideel til krævende træning og / eller konkurrencer for lang eller kort varighed. Anbefales til helbredelse efter krævende træning og / eller konkurrencer.
Teknologi:
Lav varmeledningsevne (LTC): Det skaber en transpiration barriere, der fungerer som isolering mod indtrængning mens formidle sved til det ydre, så huden forbliver tør og varm om vinteren og frisk og tør i løbet af sommeren.
Komprimer Panel Zone:
Optimiza el rendimiento de los músculos y minimiza el Impacto por vibración durante el Entrenamiento o competición. Mejora la oxigenación de los músculos facilitando la recuperación durante el esfuerzo intenso y prolongado. Mejora tus sensaciones al instante.
Nul Friktion: Den venlige touch undgår gnidninger og øger vores komfort og følelse af velvære gør det muligt at atleten til at fokusere på fysisk aktivitet.
Naturligt lys:
Dryarn® er den letteste fiber findes i naturen. Lethed øger smidighed og komfort og forbedrer synkronisering af atlet bevægelser, giver bestandighed til dine øvelser.
Udviklet Resistant Compression:
Den høje modstand Dryarn® giver at Coreevo komprimering produkter af høj holdbarhed holde alle sine egenskaber gennem tiden. Få fordelene ved kompression i længere tid.
Bakteriostatisk Kapacitet:
Bakteriostatisk middel stopper bakterier i at formere sig, mens ikke nødvendigvis at dræbe dem i strid med anti bakterie agent, som dræber bakterier, herunder venlige bakterier til huden flora, der producerer og mantains surhedsgraden i hudoverfladen (pH).
Sved Udvisning Kapacitet:
Hemmeligheden ligger i dens vandtætte egenskaber og høj overfladespænding, som formidler fugt og sved til det ydre, hvor de fordamper, efterlader huden altid tør selv efter intens og langvarig motion.
Enviroment Care:
100% genanvendeligt. Dryarn® er en økologisk garn farvet på oprindelsesstedet med faste tilsætningsstoffer, der ikke kræver bortskaffelse af flydende affald under farvning proces. Det ikke mister sin farve og er energibesparende siden dens meget højtydende garn eliminerer behovet for presning.

Hvis du er på udkig efter Coreevo Compression Calf Colortech, er heldet med dig. I vores løb og triatlon butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal Coreevo bestseller Odense butik. Skynd dig, bestil dine Herretøj med det samme. Coreevo bestseller Odense tilbyder et kæmpe udvalg i Elastiske sokker, til alt slags sport. Vores Elastiske sokker er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Beskrivelse

Funktioner

Type: Lægmuskel Farve: Rød ,Hvid ,Sort
Coreevo - Herretøj - Elastiske sokker,Type: Lægmuskel ,Farve: Rød ,Hvid ,Sort

You may also like...