Forside >>  Coreevo >>  Herretøj  >>  Handsker >>  Coreevo Glove Handsker Herretøj Udsalg

Kategorier

Coreevo Glove Handsker Herretøj Udsalg [1294906]Coreevo Glove Handsker Herretøj Udsalg
Move your mouse over image or click to enlarge
Coreevo Glove Handsker Herretøj Udsalg
DKK184.77  DKK101.63Spar: 45% off
  • Coreevo Glove Handsker Herretøj Udsalg

Vælg venligst:Antal

Coreevo Glove Handsker Herretøj Udsalg_checkout
Coreevo Glove Handsker Herretøj Udsalg

Coreevo® 3D sømløse handsker har ingen sømme. De er ekstra let og lavet med eksklusive Dryarn® polypropylen microfiber, hvilket giver dem en uovertruffen følelse og konsistens. Deres lave varmeledningsevne giver dem også mulighed for at blive anvendt i en lang række temperaturer. Dette sikrer stor termisk beskyttelse, med langt mindre stof, hvilket gør disse handsker den perfekte følgesvend i vinter udflugter. Den nye 3D problemfri fremstillingsproces eliminerer ubehag forårsaget af sømmene mellem fingrene, så de kan passe til hånden perfekt.
Funktioner:
Ekstremt let
Problemfri
Ergonomisk design og pasform
Maksimal sved fordampning
Bakteriostatisk stof, forhindrer ubehagelige lugte
Ekstrem komfort
Økologisk fiber, 100% genanvendeligt
Specifikationer:
Vægt: 17 g / par
Sammensætning:
44% Dryarn®
44% Polyamid
12% Elastan
Opretholdelse:
Vask ved temperaturer under 30 ° C, i hånden eller maskine.
Tør i skygge
Må ikke anvendes blegemiddel eller skyllemiddel
Må ikke stryges
Brug og ydeevne:
Ideel til krævende træning og / eller konkurrencer for lang eller kort varighed. Kan bruges som undergloves i ekstremt lave temperaturer.
Teknologi:
Lav varmeledningsevne (LTC): Det skaber en transpiration barriere, der fungerer som isolering mod indtrængning mens formidle sved til det ydre, så huden forbliver tør og varm om vinteren og frisk og tør i løbet af sommeren.
Nul Friktion:
Den venlige touch undgår gnidninger og øger vores komfort og følelse af velvære gør det muligt at atleten til at fokusere på fysisk aktivitet.
Naturligt lys:
Dryarn® er den letteste fiber findes i naturen. Lethed øger smidighed og komfort og forbedrer synkronisering af atlet bevægelser, giver bestandighed til dine øvelser.
Bakteriostatisk Kapacitet:
Bakteriostatisk middel stopper bakterier i at formere sig, mens ikke nødvendigvis at dræbe dem i strid med anti bakterie agent, som dræber bakterier, herunder venlige bakterier til huden flora, der producerer og mantains surhedsgraden i hudoverfladen (pH).
Sved Udvisning Kapacitet:
Hemmeligheden ligger i dens vandtætte egenskaber og høj overfladespænding, som formidler fugt og sved til det ydre, hvor de fordamper, efterlader huden altid tør selv efter intens og langvarig motion.
Enviroment Care:
100% genanvendeligt. Dryarn® er en økologisk garn farvet på oprindelsesstedet med faste tilsætningsstoffer, der ikke kræver bortskaffelse af flydende affald under farvning proces. Det ikke mister sin farve og er energibesparende siden dens meget højtydende garn eliminerer behovet for presning.

Hos Coreevo bedste designer Odense, kan du se alle egenskaber på Coreevo Glove. I vores løb og triatlon butik, har vi mange størrelser i Coreevo Glove. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Coreevo Glove, andre tilbud på andet løb og triatlon udstyr.

Beskrivelse

Funktioner


Coreevo - Herretøj - Handsker

You may also like...