Forside >>  Coreevo >>  Herretøj  >>  Tanktoppe >>  Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj tilbud i Danmark

Kategorier

Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj tilbud i Danmark [1121612]Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj tilbud i Danmark
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj tilbud i Danmark
Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj tilbud i Danmark
DKK360.01  DKK198.01Spar: 45% off
  • Coreevo Singlet Tanktoppe Rød Herretøj bemærkelsesværdig
  • Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj perfekt
  • Coreevo Jummper Singlet Tanktoppe Rød Herretøj
  • Coreevo Singlet Tanktoppe Hvid Herretøj Køb de billige
  • Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj salg online her

Vælg venligst:Antal

Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj tilbud i Danmark_checkout
Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj tilbud i Danmark

Coreevo® COMPRESSION shirts giver medium kompression og fast støtte og give en følelse af komfort på grund af deres Dryarn® fibre og Zero Friction teknologi, som fremmer total bevægelsesfrihed uden friktion eller ubehag. De respekterer hudens naturlige pH-værdi, holde det tørt på alle tidspunkter og forhindrer ubehagelig lugt takket være den varmeledningsevne Dryarn® og dets bakteriehæmmende kapacitet.
Funktioner:
Problemfri
Bakteriostatisk stof: forhindrer irritation og ubehagelig lugt
Kuverter kroppen som en anden hud
Omfattende temperaturområde
Ekstrem komfort under langvarig motion
Optimal temperatur i enhver situation
Økologisk fiber, 100% genanvendeligt
Specifikationer:
Vægt: 107gr
Sammensætning:
80% Dryarn®
15% Elastan
5% Polyamid
Opretholdelse:
Vask ved temperaturer under 30 ° C, i hånden eller maskine.
Tør i skygge
Må ikke anvendes blegemiddel eller skyllemiddel
Må ikke stryges
Brug og ydeevne:
De er perfekte til træning og / eller konkurrerer i enhver sport, der kræver stor bevægelsesfrihed, reducerer slid forårsaget af muskel vibrationer og med et omfattende udvalg af temperaturer i brug.
Stærkt anbefales som et øverste lag i kurser og / eller konkurrencer og når ekstra termisk beskyttelse er nødvendig med øget sved fordampning.
Teknologi
Lav varmeledningsevne (LTC):
Det skaber en transpiration barriere, der fungerer som isolering mod indtrængning mens formidle sved til det ydre, så huden forbliver tør og varm om vinteren og frisk og tør i løbet af sommeren.
Komprimer Panel Zone: forbedrer musklerne ydelse og reducerer impact vibrationer under træning eller konkurrence. Garantier ilt til musklerne forbedrer bedring efter fysiske aktiviteter.
Nul Friktion:
Den venlige touch undgår gnidninger og øger vores komfort og følelse af velvære gør det muligt at atleten til at fokusere på fysisk aktivitet.
Naturligt lys:
Dryarn® er den letteste fiber findes i naturen. Lethed øger smidighed og komfort og forbedrer synkronisering af atlet bevægelser, giver bestandighed til dine øvelser.
Enginereed Resistant Compression:
Dryarn® er modstandsdygtig over for hudafskrabninger, brud, lys og varme eksponering, gnide (ingen pilling), eller inmersion i
havvand uden at ændre dets egenskaber.
Ventiflex System:
Ventiflex System passer til musklerne bevægelser forbedrer fleksibilitet uden at gnide.
Den enginereed design giver ekstra ventilation undgå irritationer forbedre sved ventilation.
Bakteriostatisk Kapacitet:
Bakteriostatisk middel stopper bakterier i at formere sig, mens ikke nødvendigvis at dræbe dem i strid med anti bakterie agent, som dræber bakterier, herunder venlige bakterier til huden flora, der producerer og mantains surhedsgraden i hudoverfladen (pH).
Sved Udvisning Kapacitet:
Hemmeligheden ligger i dens vandtætte egenskaber og høj overfladespænding, som formidler fugt og sved til det ydre, hvor de fordamper, efterlader huden altid tør selv efter intens og langvarig motion.
Enviroment Care:
100% genanvendeligt. Dryarn® er en økologisk garn farvet på oprindelsesstedet med faste tilsætningsstoffer, der ikke kræver bortskaffelse af flydende affald under farvning proces. Det ikke mister sin farve og er energibesparende siden dens meget højtydende garn eliminerer behovet for presning.

Velkommen til vores Coreevo Singlet specielle tilbud. Hos Coreevo særtilbud Odense, finder du ikke blot løb og triatlon udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på løb og triatlon produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Tanktoppe.

Beskrivelse

Funktioner

Farve: Sort
Coreevo - Herretøj - Tanktoppe,Farve: Sort

Coreevo Singlet Tanktoppe Sort Herretøj tilbud i Danmark
You may also like...