Forside >>  Cressi >>  Triatlon  >>  Dragter mænd >>  Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark

Kategorier

Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark [1244089]Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark
  • Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark
Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark
DKK2,395.67  DKK1,197.84Spar: 50% off
  • Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark
  • Cressi Triton 1.5 mm Dragter mænd Triatlon online

Vælg venligst:Antal

Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark_checkout
Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark

Neptun er en dragt designet specielt til højtydende svømning. Takket være sin særlige form og materialer, kan det hjælpe svømmere stige
deres hastighed. Den differentierede tykkelse i neopren modifi es kroppens opdrift, i vandet skaber en lift effekt i underbenene
forbedring i retning af fremdrift og gøre deres bevægelser mere naturligt.

Faktisk varierer sektionerne fra 4 mm i benet område 3 mm i torso, og derefter 2 mm langs armene for at gøre det lettere at andextend rotere dem under slaget. Underarm sektion er et enkelt stykke uden sømme for at fjerne enhver form for gnidning, givet ntextensive bevægelse i armene. Det ydre af dragten er belagt med Glide Skin:

Denne overfladebehandling til neopren væsentligt forbedrer indtrængen i vandet og hydrodynamik. Indersiden er foret med Ultraspan, et meget behageligt materiale med enestående elasticitet. Den neopren anvendte er utrolig høj kvalitet og sikrer uovertruffen elasticitet og bemærkelsesværdig holdbarhed til denne beklædningsgenstand.

Når det på, dragten føles som en anden hud, og selv i den meget følsomme halsområdet, wearers føler ingen begrænsninger. YKK bageste lynlås og variabel stivhed regummering på siden af ​​kalvene gøre det lettere at fjerne.

Er du på udkig efter Cressi Neptune? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Dragter mænd i vores online løb og triatlon butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste løb og triatlon produkter, lige de Cressi god service Aalborg du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Triatlon udsalg.

Beskrivelse

Funktioner


Cressi - Triatlon - Dragter mænd

Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark
Cressi Neptune Dragter mænd Triatlon Danmark
You may also like...