Forside >>  Dynafit >>  Hydrering  >>  H2o rygsække >>  Dynafit Enduro 12 Carbon H2o rygsække Hydrering

Kategorier

Dynafit Enduro 12 Carbon H2o rygsække Hydrering [136367515]Dynafit Enduro 12 Carbon H2o rygsække Hydrering
Move your mouse over image or click to enlarge
Dynafit Enduro 12 Carbon H2o rygsække Hydrering
DKK830.73  DKK456.90Spar: 45% off
  • Need help?
  • Model: 136367515
  • 5000 Antal på lager
  • Dynafit X7 Performance Backpack H2o rygsække Hydrering
  • Dynafit Enduro 12 Carbon H2o rygsække Hydrering
Dynafit Enduro 12 Carbon H2o rygsække Hydrering_checkout
Dynafit Enduro 12 Carbon H2o rygsække Hydrering

Udviklet i samarbejde med verdensklasse udholdenhedsatleter, denne lette pakke øger ydeevnen i ultraløb afstande. Anatomiske og biomekaniske løsninger blev skabt til at bygge en meget teknisk og ergonomisk høj aerob hastighed pack. Den Enduro 12 er en præmie valg blandt dedikerede ultra distance løbere.
Funktioner:
Pole fiksering
Camelbak foreneligt
Anatomisk Cut for Luk Fit
Gel lommer
Multi brug lomme
SpeedBottle Fiksering
Specifikationer:
Præcis Vægt: 289g
Volumen: 12L
Teknologi:
Alpine Running:
Lys footed men stadig så kraftig som en sneleopard, disse bjerg løbere er på farten i forskelligartede terræn. Konstant skiftende betingelser, udfordrende stier, og sne og urer felter alle sætte særlige krav på en bestemt off trail gear. Og vi søger efter ekstraordinære løsninger: intelligent letvægts, atletisk pasform, holdbarhed og beskyttelse af atleten.
Gratis Touring:
Gratis Touring kan sammenlignes med surfing; et spil af vægtløshed og centrifugale kræfter kun det spilles i et bjerg miljø. Gratis Touring udstyr ser sammensmeltningen af ​​vægt optimering, hvilket sparer energi på opstigningen, og unikke præstationer kapacitet på nedkørslen. Ægte gratis tourers er afstamning orienteret ski bjergbestigere, der tjener belønning af surfing på tværs uberørt puddersne af anstrengelser i deres egne muskler. ? Tjen din tur? som udtrykket går.
Ski Touring:
De kendere blandt ski tourers, der nyder en behagelig opstigning efterfulgt af en varieret og elegant afstamning. De har den fordel af viden fra formel 1 og den hastighed touring segmentet. Ski Touring oprettet tilbyder innovative og top kvalitetsprodukter til en bred vifte af anvendelser. Alle fra begyndere til professionelle kan komme tilbage til kernen aktivitet på ski i energi bevare op- og underholdende nedkørsler.
Speed ​​Touring:
Denne disciplin er om hastighed og møde udfordringerne i de høje bjerge. Til en vis grad, er det som at overføre konkurrencedygtig racing til en høj højde bjerg miljø. Hastighed kombineret med et højt bjerg landskab. Kronen disciplin i sporten ski bjergbestigning er ekspeditioner til 8000 meter plus topmøder i Himalaya og Karakorum. Dens netop i denne type omgivelser, hvor det er afgørende at bruge så lidt tid som muligt i farezonen, og at minimere risici. Hastighed er synonymt med sikkerhed heroppe. Du skal kunne stole 100% på dit udstyr, selv om vægten er reduceret til et minimum. Det skal være i stand til at modstå de forskellige typer terræn, stejlhed, og forskellige sneforhold det alpine miljø kaster på det.
Ski Running:
Fra at køre til ski kører. Ski løbere bestige topmøder på betagende hastigheder, tage et par nøgne sekunder til at ændre skind på deres ski og gøre en stor højde nedstigning ved tophastighed i et kapløb mod tiden. Dens ikke usædvanligt at se gange på mindre end 40 minutter er konstateret for stigninger til 1.000 meter topmøder. Lige som i formel 1-løb, vægten / ydelsesforhold spiller en afgørende rolle. Thats hvorfor dette er et centralt fokus for DYNAFIT Ski Running kollektion, der kombinerer lav vægt med høj ydeevne funktioner.
Ultra løb:
Ultra løb betyder erobre afstande på mere end 42 km (26,2 miles), nogle gange endnu længere end 100 km (62 miles). Disse ekstremt lange afstande kræver ikke kun en særlig grad af udholdenhed og styrke blandt sportsfolk, men også produkter, der har et særligt højt beskyttelsesniveau og bevægelse vejledning. Og det gælder uanset terræn det alpine landskab byder op. Trods maksimal holdbarhed og pålidelighed af de redskaber, de resterende letvægts er et absolut must.
Lodret Running:
En konkurrencedygtig form for løb, der finder sted på stejle terræn. Lodrette bende atleter bevæger ved høje hastigheder på bjerget og ser ud til at trodse tyngdekraften. De er ultra fit, sikker footed og har ekstremt hurtige reflekser. De bruger meget lidt gear, men hvad de bruger er individuelt valgt: Forestillingen i forhold til vægten spiller en afgørende rolle i de pågældende produkter, og det er et centralt emne i udviklingen af ​​den vertikale Running kollektion.

Er du interesseret i Dynafit Enduro 12 Carbon? Så skynd dig ind til Dynafit høj rabat København, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Dynafit Enduro 12 Carbon. Dynafit er det bedste indenfor løb og triatlon. Eksklusive Hydrering, der passer perfekt til dig og dine behov.

Beskrivelse

Funktioner


Dynafit - Hydrering - H2o rygsække

You may also like...