Forside >>  Dynafit >>  Damesko  >>  Løb - trail >>  Dynafit Feline Goretex Løb - trail Damesko den mest fashionable

Kategorier

Dynafit Feline Goretex Løb - trail Damesko den mest fashionable [1108865]Dynafit Feline Goretex Løb - trail Damesko den mest fashionable
Move your mouse over image or click to enlarge
Dynafit Feline Goretex Løb - trail Damesko den mest fashionable
DKK1,521.32  DKK836.72Spar: 45% off
  • Dynafit Feline SL Fiji Løb - trail Damesko billig Danmark butik
  • Dynafit Trailbreaker Løb - trail Damesko København til salg
  • Dynafit Feline Goretex Løb - trail Damesko bargain pris
  • Dynafit Alpine Pro Løb - trail Damesko ægte
  • Dynafit Ws Feline Ultra Løb - trail Damesko

Vælg venligst:Antal

Dynafit Feline Goretex Løb - trail Damesko den mest fashionable_checkout
Dynafit Feline Goretex Løb - trail Damesko den mest fashionable

Den Feline design er forbedret med tilføjelsen af ​​en vandtæt, åndbar GORE TEX membran giver øget alsidighed i forår, efterår og våde forhold. Denne sko er valget for de mest avancerede atleter til at tackle vanskelige trail løb og Sky Race konkurrencer. Stejle, ru alpine terræn, rock, mudder og urer er det naturlige habitat for Feline. Designet til at tilpasse sig terrænet ved hvert skridt, det sætter en bar for reaktivitet, og uovertruffen trækkraft, i en super let pakke. Hos Dynafit tog vi vores inspiration fra pote af sneleopard at udvikle vores MultiPad mellemsål, i stand til dynamisk at tilpasse sig de krav, som terrænet. Desuden kortlægningen COMPOUND sål fra VIBRAM garanterer utrolige greb på ethvert terræn, selv våde og glatte overflader. Den følsomme FIT-systemet anvendes i Feline SL er skabt til folk, der elsker en præcis, tætte pasform, kombineret med naturlig bevægelse og fleksion. Den Ortholite fodseng med hukommelse skum tilbyder lige fra boksen komfort og cradling. Den blonde protektor skjolde QUICK snøring system der giver spark beskyttelse, holde ud sten og snavs.


Funktioner:

SENSITIVE: Fit
ADAPTIVE: Tabel
Kortlægning: Forbindelse
MultiPad: Mellemsål
BALLISTIC: Bumper
QUICKLACING: System
ENESTE DROP: 8,0mm


Specifikation:
Vægt: 285 g


Teknologi:

Vibram: Ydersål bestående differentierede forbindelser og design til at give præcise funktioner:
• forbedret sidestabilitet, holdbarhed og greb: hårdere gummi og større næser på den eksterne forfoden og bageste del.
• maksimalt greb selv på våde, glatte sten, kombineret med nhanced stødabsorbering: blæst gummi på den centrale del af forfoden.

Ortholite: Øjeblikkelig komfort for hver fod levere en vuggede føler, takket være overlegen stødabsorbering kombineret med fremragende form hukommelse, og fremragende lette vægt og åndbarhed.

Goretax:

Find masser af løb og triatlon varer fra Dynafit, altid på lager og til den bedste pris. Hos Dynafit køb online her København, din online løb og triatlon butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Dynafit Feline Goretex, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Beskrivelse

Funktioner


Dynafit - Damesko - Løb - trail

You may also like...