Forside >>  Dynafit >>  Herresko  >>  Løb - trail >>  Dynafit Feline Goretex Løb - trail Herresko tilbud i Danmark

Kategorier

Dynafit Feline Goretex Løb - trail Herresko tilbud i Danmark [136093454]Dynafit Feline Goretex Løb - trail Herresko tilbud i Danmark
Move your mouse over image or click to enlarge
Dynafit Feline Goretex Løb - trail Herresko tilbud i Danmark
DKK1,521.52  DKK836.84Spar: 45% off
  • Need help?
  • Model: 136093454
  • 5000 Antal på lager
  • Dynafit Ms Feline Ultra Løb - trail Herresko priser med 78% rabat
  • Dynafit Ms Feline Vertical Løb - trail Herresko billig udsalg online
  • Dynafit Ms Feline Ultra Løb - trail Herresko
  • Dynafit Alpine Pro Løb - trail Herresko Rabatten præferentiel
  • Dynafit Feline SL Sparta Løb - trail Herresko

Vælg venligst:Antal

Dynafit Feline Goretex Løb - trail Herresko tilbud i Danmark_checkout
Dynafit Feline Goretex Løb - trail Herresko tilbud i Danmark

Den Feline design er forbedret med tilføjelsen af ​​en vandtæt, åndbar GORE TEX® membran giver øget alsidighed i forår, efterår, og våde forhold. Denne sko er valget for de mest avancerede atleter til at tackle vanskelige terrænløb og Sky Race konkurrencer. Stejle, ru alpine terræn, sten, mudder og urer er den naturlige levested for Feline. Designet til at tilpasse sig terrænet ved hvert skridt, det sætter en bar for reaktivitet, og uovertruffen trækkraft, i en super let pakke. . Hos Dynafit tog vi vores inspiration fra poten af ​​sneleopard at udvikle vores MultiPad mellemsål, i stand til dynamisk at tilpasse sig de krav, terrænet. Desuden kortlægning COMPOUND sålen fra VIBRAM® garanterer utrolige greb på ethvert terræn, selv våde og glatte overflader. Den følsomme FIT systemet ansat i Feline SL er skabt til folk, der elsker en præcis, tætte pasform, kombineret med naturlig bevægelse og fleksion. Den OrthoLite® fodseng med hukommelse skum tilbyder direkte fra kassen komfort og cradling. Den blonde protektor skjolde QUICK snøring system giver spark beskyttelse, holde ud sten og snavs.
Funktioner:
SENSITIVE FIT LÆS MERE
KORTLÆGNING COMPOUND SOLE BY VIBRAM® LÆS MERE
MultiPad Mellemsål
Specifikationer:
VÆGT: 330g
Teknologi:
ALPINE KØRER: Lys footed men stadig så kraftig som en sneleopard, disse bjerg løbere er på farten i forskelligartede terræn. Konstant skiftende betingelser, udfordrende stier, og sne og urer felter alle sætte særlige krav på en bestemt off trail gear. Og vi søger efter ekstraordinære løsninger: intelligent letvægts, atletisk pasform, holdbarhed og beskyttelse af atleten.
GRATIS TOURING: Gratis Touring kan sammenlignes med surfing; et spil af vægtløshed og centrifugale kræfter kun det spilles i et bjerg miljø. Gratis Touring udstyr ser sammensmeltningen af ​​vægt optimering, hvilket sparer energi på opstigningen, og unikke præstationer kapacitet på nedkørslen. Ægte gratis tourers er afstamning orienteret ski bjergbestigere, der tjener belønning af surfing på tværs uberørt puddersne af anstrengelser i deres egne muskler. "Tjen din tur" som udtrykket går.
SKI TOURING: De kendere blandt ski tourers, der nyder en behagelig opstigning efterfulgt af en varieret og elegant afstamning. De har den fordel af viden fra formel 1 og den hastighed touring segmentet. Ski Touring oprettet tilbyder innovative og top kvalitetsprodukter til en bred vifte af anvendelser. Alle fra begyndere til professionelle kan komme tilbage til kernen aktivitet på ski i energi bevare op- og underholdende nedkørsler.
SPEED TOURING: Denne disciplin er om hastighed og møde udfordringerne i de høje bjerge. Til en vis grad, er det som at overføre konkurrencedygtig racing til en høj højde bjerg miljø. Hastighed kombineret med et højt bjerg landskab. Kronen disciplin i sporten ski bjergbestigning er ekspeditioner til 8000 meter plus topmøder i Himalaya og Karakorum. Dens netop i denne type omgivelser, hvor det er afgørende at bruge så lidt tid som muligt i farezonen, og at minimere risici. Hastighed er synonymt med sikkerhed heroppe. Du skal kunne stole 100% på dit udstyr, selv om vægten er reduceret til et minimum. Det skal være i stand til at modstå de forskellige typer terræn, stejlhed, og forskellige sneforhold det alpine miljø kaster på det.
SKI RUNNING: Fra at køre på ski kører. Ski løbere bestige topmøder på betagende hastigheder, tage et par nøgne sekunder til at ændre skind på deres ski og gøre en stor højde nedstigning ved tophastighed i et kapløb mod tiden. Dens ikke usædvanligt at se gange på mindre end 40 minutter er konstateret for stigninger til 1.000 meter topmøder. Lige som i formel 1-løb, vægten / ydelsesforhold spiller en afgørende rolle. Thats hvorfor dette er et centralt fokus for DYNAFIT Ski Running kollektion, der kombinerer lav vægt med høj ydeevne funktioner.
Ultraløb: Ultra kører betyder erobre afstande på mere end 42 km (26,2 miles), nogle gange endnu længere end 100 km (62 miles). Disse ekstremt lange afstande kræver ikke kun en særlig grad af udholdenhed og styrke blandt sportsfolk, men også produkter, der har et særligt højt beskyttelsesniveau og bevægelse vejledning. Og det gælder uanset terræn det alpine landskab byder op. Trods maksimal holdbarhed og pålidelighed af de redskaber, de resterende letvægts er et absolut must.
LODRET KØRER: En konkurrencedygtig form for løb, der finder sted på stejle terræn. Lodrette bende atleter bevæger ved høje hastigheder på bjerget og ser ud til at trodse tyngdekraften. De er ultra fit, sikker footed og har ekstremt hurtige reflekser. De bruger meget lidt gear, men hvad de bruger er individuelt valgt: Forestillingen i forhold til vægten spiller en afgørende rolle i de pågældende produkter, og det er et centralt emne i udviklingen af ​​den vertikale Running kollektion.

Dynafit Feline Goretex er en vare der hører til Løb - trail kategorien indenfor Herresko, i din løb og triatlon butik, Dynafit billig udsalg online København. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online Dynafit billig udsalg online København fællesskab. Hvilke fordele er der ved Dynafit Feline Goretex? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til løb og triatlon, lavet med den største passion.

Beskrivelse

Funktioner


Dynafit - Herresko - Løb - trail

You may also like...