Forside >>  Dynafit >>  Herresko  >>  Løb - trail >>  Dynafit Ms Feline X7 Løb - trail Herresko de udsøgte varer

Kategorier

Dynafit Ms Feline X7 Løb - trail Herresko de udsøgte varer [135976108]Dynafit Ms Feline X7 Løb - trail Herresko de udsøgte varer
Move your mouse over image or click to enlarge
Dynafit Ms Feline X7 Løb - trail Herresko de udsøgte varer
DKK1,567.46  DKK862.10Spar: 45% off
  • Need help?
  • Model: 135976108
  • 5000 Antal på lager
  • Dynafit Ms Feline Ultra Løb - trail Herresko
  • Dynafit Feline SL Løb - trail Herresko officie website
  • Dynafit Ms Feline Vertical Løb - trail Herresko Gratis levering,49% Rabat
  • Dynafit Feline Goretex Løb - trail Herresko
  • Dynafit Ms Feline Vertical Løb - trail Herresko

Vælg venligst:Antal

Dynafit Ms Feline X7 Løb - trail Herresko de udsøgte varer_checkout
Dynafit Ms Feline X7 Løb - trail Herresko de udsøgte varer

Den Feline X7 indbegrebet begrebet teknologiske ånd og topmoderne innovation anvendt på alpine kører. Specielt udviklet til ruter, der kombinerer alpine løb og ski touring. Den opretholder uændrede funktioner i lethed, dynamik og hastighed. Desuden, takket være den intuitive, lav profil BOA snøring system, pasform og justering kan udføres hurtigt og effektivt på sporet. Den følsomme FIT systemet ansat i Feline X7 er skabt til dem, der foretrækker en præcision pasform. Den adaptive GRID øverste giver fremragende fleksibilitet og ventilation, mens tilpasning til bevægelsen af ​​foden og spændingen i snøring, at sikre enestående komfort. Den OrthoLite® fodseng bruger hukommelse skum til at tilpasse sig formen af ​​foden. Stejle, uslebne alpine stier med sten, mudder og urer er den naturlige levested for Feline X7. Hos Dynafit tog vi vores inspiration fra poten af ​​sneleopard at udvikle vores MultiPad Mellemsål, i stand til dynamisk at tilpasse sig de krav, terrænet. Kortlægning COMPOUND sål fra VIBRAM® garanterer utrolige greb i ethvert terræn, selv når de er våde og glatte.
Funktioner:
Følsom Fit:
Præcis pasform og støtte, for en naturlig bevægelse, som øger muskel koordination, balance og kontrol.
Adaptive grid:
Tilbyder behagelig pasform og god ventilation, samt muligheden for at tilpasse sig den fodens bevægelse.
Kortlægning Forbindelse Sole ved Vibram®:
Forskellige gummiblandinger i Vibram sålen sikrer fremragende trækkraft på alle overflader
MultiPad mellemsål:
Uafhængige eneste enheder gør det muligt dynamisk tilpasningsevne til barske alpine terræn
Ballistic Bumper:
Gummi tå og hæl kofangere mindske effekten af ​​påvirkninger
Eneste Drop 8mm:
Drop "er forskellen i sålen mellem højden ved hælen og højden på forfoden
Ortholite Fodunderlag:
Åndbar, let, stødabsorberende sål, der tilpasser sig formen af ​​foden
Boa lukkemekanisme:
Enkel, sikker, individualiseret sko fit plus præcise mikro justeringer
Specifikationer:
Vægt: 299g
Teknologi:
Alpine Running:
Lys footed men stadig så kraftig som en sneleopard, disse bjerg løbere er på farten i forskelligartede terræn. Konstant skiftende betingelser, udfordrende stier, og sne og urer felter alle sætte særlige krav på en bestemt off trail gear. Og vi søger efter ekstraordinære løsninger: intelligent letvægts, atletisk pasform, holdbarhed og beskyttelse af atleten.
Gratis Touring:
Gratis Touring kan sammenlignes med surfing; et spil af vægtløshed og centrifugale kræfter kun det spilles i et bjerg miljø. Gratis Touring udstyr ser sammensmeltningen af ​​vægt optimering, hvilket sparer energi på opstigningen, og unikke præstationer kapacitet på nedkørslen. Ægte gratis tourers er afstamning orienteret ski bjergbestigere, der tjener belønning af surfing på tværs uberørt puddersne af anstrengelser i deres egne muskler. "Tjen din tur" som udtrykket går.
Ski Touring:
De kendere blandt ski tourers, der nyder en behagelig opstigning efterfulgt af en varieret og elegant afstamning. De har den fordel af viden fra formel 1 og den hastighed touring segmentet. Ski Touring oprettet tilbyder innovative og top kvalitetsprodukter til en bred vifte af anvendelser. Alle fra begyndere til professionelle kan komme tilbage til kernen aktivitet på ski i energi bevare op- og underholdende nedkørsler.
Speed ​​Touring:
Denne disciplin er om hastighed og møde udfordringerne i de høje bjerge. Til en vis grad, er det som at overføre konkurrencedygtig racing til en høj højde bjerg miljø. Hastighed kombineret med et højt bjerg landskab. Kronen disciplin i sporten ski bjergbestigning er ekspeditioner til 8000 meter plus topmøder i Himalaya og Karakorum. Dens netop i denne type omgivelser, hvor det er afgørende at bruge så lidt tid som muligt i farezonen, og at minimere risici. Hastighed er synonymt med sikkerhed heroppe. Du skal kunne stole 100% på dit udstyr, selv om vægten er reduceret til et minimum. Det skal være i stand til at modstå de forskellige typer terræn, stejlhed, og forskellige sneforhold det alpine miljø kaster på det.
Ski Running:
Fra at køre til ski kører. Ski løbere bestige topmøder på betagende hastigheder, tage et par nøgne sekunder til at ændre skind på deres ski og gøre en stor højde nedstigning ved tophastighed i et kapløb mod tiden. Dens ikke usædvanligt at se gange på mindre end 40 minutter er konstateret for stigninger til 1.000 meter topmøder. Lige som i formel 1-løb, vægten / ydelsesforhold spiller en afgørende rolle. Thats hvorfor dette er et centralt fokus for DYNAFIT Ski Running kollektion, der kombinerer lav vægt med høj ydeevne funktioner.
Ultra Running:
Ultra løb betyder erobre afstande på mere end 42 km (26,2 miles), nogle gange endnu længere end 100 km (62 miles). Disse ekstremt lange afstande kræver ikke kun en særlig grad af udholdenhed og styrke blandt sportsfolk, men også produkter, der har et særligt højt beskyttelsesniveau og bevægelse vejledning. Og det gælder uanset terræn det alpine landskab byder op. Trods maksimal holdbarhed og pålidelighed af de redskaber, de resterende letvægts er et absolut must.
Lodret Running:
En konkurrencedygtig form for løb, der finder sted på stejle terræn. Lodrette bende atleter bevæger ved høje hastigheder på bjerget og ser ud til at trodse tyngdekraften. De er ultra fit, sikker footed og har ekstremt hurtige reflekser. De bruger meget lidt gear, men hvad de bruger er individuelt valgt: Forestillingen i forhold til vægten spiller en afgørende rolle i de pågældende produkter, og det er et centralt emne i udviklingen af ​​den vertikale Running kollektion.

Hvis du vil lære mere omkring Dynafit Ms Feline X7, eller andre varer fra Dynafit i Herresko kategorien af Dynafit Begrænset tid fremme København. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine løb og triatlon aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Løb - trail kollektioner, du kan vælge løb og triatlon fra Dynafit, et af de største mærker i industrien.

Beskrivelse

Funktioner


Dynafit - Herresko - Løb - trail

You may also like...