Forside >>  Dynafit >>  Dametøj  >>  Veste >>  Dynafit Trail DST Vest Veste Dametøj forhandler

Kategorier

Dynafit Trail DST Vest Veste Dametøj forhandler [135982830]Dynafit Trail DST Vest Veste Dametøj forhandler
Move your mouse over image or click to enlarge
Dynafit Trail DST Vest Veste Dametøj forhandler
DKK1,014.24  DKK557.83Spar: 45% off
  • Need help?
  • Model: 135982830
  • 5000 Antal på lager
  • Dynafit Vertical Wind Veste Dametøj Billige Danmark Outlet
  • Dynafit Transalper Light DST Veste Dametøj Danmark til salg
  • Dynafit Mezzalama Polartec Alpha Vest Veste Dametøj
  • Dynafit Trail DST Vest Veste Dametøj forhandler
  • Dynafit Radical Primaloft Vest Veste Dametøj

Vælg venligst:Antal

Dynafit Trail DST Vest Veste Dametøj forhandler_checkout
Dynafit Trail DST Vest Veste Dametøj forhandler

Vores letteste og mest åndbare Dynastretch vind shell nu kommer som en vest. Ideel til høje aerobe aktiviteter, når du har brug for let vind beskyttelse.
Funktioner:
Vind Resistant
Strække
Vandafvisende
Bryst Pocket
Elastisk Hem
Fordele:
åndbarhed
Lethed
Varme
Holdbarhed
Vand proofness
Vind proofness
Specifikationer:
Vægt: 118g
Vigtigste materiale:
DYNASTRETCH LIGHT 4W STRETCH 102
Main Efterbehandling:
DURABLE Vandafvisende C6
Teknologi:
Alpine Running:
Lys footed men stadig så kraftig som en sneleopard, disse bjerg løbere er på farten i forskelligartede terræn. Konstant skiftende betingelser, udfordrende stier, og sne og urer felter alle sætte særlige krav på en bestemt off trail gear. Og vi søger efter ekstraordinære løsninger: intelligent letvægts, atletisk pasform, holdbarhed og beskyttelse af atleten.
Gratis Touring:
Gratis Touring kan sammenlignes med surfing; et spil af vægtløshed og centrifugale kræfter kun det spilles i et bjerg miljø. Gratis Touring udstyr ser sammensmeltningen af ​​vægt optimering, hvilket sparer energi på opstigningen, og unikke præstationer kapacitet på nedkørslen. Ægte gratis tourers er afstamning orienteret ski bjergbestigere, der tjener belønning af surfing på tværs uberørt puddersne af anstrengelser i deres egne muskler. "Tjen din tur" som udtrykket går.
Ski Touring:
De kendere blandt ski tourers, der nyder en behagelig opstigning efterfulgt af en varieret og elegant afstamning. De har den fordel af viden fra formel 1 og den hastighed touring segmentet. Ski Touring oprettet tilbyder innovative og top kvalitetsprodukter til en bred vifte af anvendelser. Alle fra begyndere til professionelle kan komme tilbage til kernen aktivitet på ski i energi bevare op- og underholdende nedkørsler.
Speed ​​Touring:
Denne disciplin er om hastighed og møde udfordringerne i de høje bjerge. Til en vis grad, er det som at overføre konkurrencedygtig racing til en høj højde bjerg miljø. Hastighed kombineret med et højt bjerg landskab. Kronen disciplin i sporten ski bjergbestigning er ekspeditioner til 8000 meter plus topmøder i Himalaya og Karakorum. Dens netop i denne type omgivelser, hvor det er afgørende at bruge så lidt tid som muligt i farezonen, og at minimere risici. Hastighed er synonymt med sikkerhed heroppe. Du skal kunne stole 100% på dit udstyr, selv om vægten er reduceret til et minimum. Det skal være i stand til at modstå de forskellige typer terræn, stejlhed, og forskellige sneforhold det alpine miljø kaster på det.
Ski Running:
Fra at køre til ski kører. Ski løbere bestige topmøder på betagende hastigheder, tage et par nøgne sekunder til at ændre skind på deres ski og gøre en stor højde nedstigning ved tophastighed i et kapløb mod tiden. Dens ikke usædvanligt at se gange på mindre end 40 minutter er konstateret for stigninger til 1.000 meter topmøder. Lige som i formel 1-løb, vægten / ydelsesforhold spiller en afgørende rolle. Thats hvorfor dette er et centralt fokus for DYNAFIT Ski Running kollektion, der kombinerer lav vægt med høj ydeevne funktioner.
Ultra Running:
Ultra løb betyder erobre afstande på mere end 42 km (26,2 miles), nogle gange endnu længere end 100 km (62 miles). Disse ekstremt lange afstande kræver ikke kun en særlig grad af udholdenhed og styrke blandt sportsfolk, men også produkter, der har et særligt højt beskyttelsesniveau og bevægelse vejledning. Og det gælder uanset terræn det alpine landskab byder op. Trods maksimal holdbarhed og pålidelighed af de redskaber, de resterende letvægts er et absolut must.
Lodret Running:
En konkurrencedygtig form for løb, der finder sted på stejle terræn. Lodrette bende atleter bevæger ved høje hastigheder på bjerget og ser ud til at trodse tyngdekraften. De er ultra fit, sikker footed og har ekstremt hurtige reflekser. De bruger meget lidt gear, men hvad de bruger er individuelt valgt: Forestillingen i forhold til vægten spiller en afgørende rolle i de pågældende produkter, og det er et centralt emne i udviklingen af ​​den vertikale Running kollektion.
Omsorg:
Maskinvask køligt
Må ikke tumble tør
Kolde strygning
Må ikke klor blegemiddel
Må ikke renses

Udforsk alle Dametøj varer, som du kan finde hos Dynafit online salg København, det kunne være Dynafit Trail DST Vest. køb dine nu Dynafit Trail DST Vest og spar penge på Veste produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Dynafit, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Dynafit Trail DST Vest. Hos løb og triatlon? Tak til Dynafit online salg København, du kan nu se et kæmpe udvalg af Dametøj, til alt tænkelig sport.

Beskrivelse

Funktioner


Dynafit - Dametøj - Veste

You may also like...