Forside >>  Dynafit >>  Tilbehør  >>  Stave >>  Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Stave Tilbehør

Kategorier

Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Stave Tilbehør [135976106]Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Stave Tilbehør
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Stave Tilbehør
Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Stave Tilbehør
DKK1,475.14  DKK811.33Spar: 45% off
  • Need help?
  • Model: 135976106
  • 5000 Antal på lager
  • Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Stave Tilbehør
  • Dynafit Vertical Pro Pole Stave Tilbehør tilbud i århus
Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Stave Tilbehør_checkout
Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Stave Tilbehør

Ultra Pro sommer pol er en ekstremt let og 100% kulstof kører pole, som kan pakkes til en minimal størrelse inden sekunder ved at trykke på en knap. Derudover denne pole kan justeres mellem længden af ​​115 135 cm.
Funktioner:
Længde justerbar
EVA greb udvidelse
åndbar loop
Specifikationer:
Vægt: 198 g
Teknologi:
Alpine Running:
Lys footed men stadig så kraftig som en sneleopard, disse bjerg løbere er på farten i forskelligartede terræn. Konstant skiftende betingelser, udfordrende stier, og sne og urer felter alle sætte særlige krav på en bestemt off trail gear. Og vi søger efter ekstraordinære løsninger: intelligent letvægts, atletisk pasform, holdbarhed og beskyttelse af atleten.
Gratis Touring:
Gratis Touring kan sammenlignes med surfing; et spil af vægtløshed og centrifugale kræfter kun det spilles i et bjerg miljø. Gratis Touring udstyr ser sammensmeltningen af ​​vægt optimering, hvilket sparer energi på opstigningen, og unikke præstationer kapacitet på nedkørslen. Ægte gratis tourers er afstamning orienteret ski bjergbestigere, der tjener belønning af surfing på tværs uberørt puddersne af anstrengelser i deres egne muskler. "Tjen din tur" som udtrykket går.
Ski Touring:
De kendere blandt ski tourers, der nyder en behagelig opstigning efterfulgt af en varieret og elegant afstamning. De har den fordel af viden fra formel 1 og den hastighed touring segmentet. Ski Touring oprettet tilbyder innovative og top kvalitetsprodukter til en bred vifte af anvendelser. Alle fra begyndere til professionelle kan komme tilbage til kernen aktivitet på ski i energi bevare op- og underholdende nedkørsler.
Speed ​​Touring:
Denne disciplin er om hastighed og møde udfordringerne i de høje bjerge. Til en vis grad, er det som at overføre konkurrencedygtig racing til en høj højde bjerg miljø. Hastighed kombineret med et højt bjerg landskab. Kronen disciplin i sporten ski bjergbestigning er ekspeditioner til 8000 meter plus topmøder i Himalaya og Karakorum. Dens netop i denne type omgivelser, hvor det er afgørende at bruge så lidt tid som muligt i farezonen, og at minimere risici. Hastighed er synonymt med sikkerhed heroppe. Du skal kunne stole 100% på dit udstyr, selv om vægten er reduceret til et minimum. Det skal være i stand til at modstå de forskellige typer terræn, stejlhed, og forskellige sneforhold det alpine miljø kaster på det.
Ski Running:
Fra at køre til ski kører. Ski løbere bestige topmøder på betagende hastigheder, tage et par nøgne sekunder til at ændre skind på deres ski og gøre en stor højde nedstigning ved tophastighed i et kapløb mod tiden. Dens ikke usædvanligt at se gange på mindre end 40 minutter er konstateret for stigninger til 1.000 meter topmøder. Lige som i formel 1-løb, vægten / ydelsesforhold spiller en afgørende rolle. Thats hvorfor dette er et centralt fokus for DYNAFIT Ski Running kollektion, der kombinerer lav vægt med høj ydeevne funktioner.
Ultra Running:
Ultra løb betyder erobre afstande på mere end 42 km (26,2 miles), nogle gange endnu længere end 100 km (62 miles). Disse ekstremt lange afstande kræver ikke kun en særlig grad af udholdenhed og styrke blandt sportsfolk, men også produkter, der har et særligt højt beskyttelsesniveau og bevægelse vejledning. Og det gælder uanset terræn det alpine landskab byder op. Trods maksimal holdbarhed og pålidelighed af de redskaber, de resterende letvægts er et absolut must.
Lodret Running:
En konkurrencedygtig form for løb, der finder sted på stejle terræn. Lodrette bende atleter bevæger ved høje hastigheder på bjerget og ser ud til at trodse tyngdekraften. De er ultra fit, sikker footed og har ekstremt hurtige reflekser. De bruger meget lidt gear, men hvad de bruger er individuelt valgt: Forestillingen i forhold til vægten spiller en afgørende rolle i de pågældende produkter, og det er et centralt emne i udviklingen af ​​den vertikale Running kollektion.

Vent ikke med at købe din Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit)! Hos Dynafit Rabatten præferentiel København alle vores Tilbehør produktor, er med fabriksgaranti fra Dynafit. Køber du i vores online løb og triatlon butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores løb og triatlon fællesskab. Bestil dine Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) nu og modtag dem hurtigst muligt.

Beskrivelse

Funktioner


Dynafit - Tilbehør - Stave

Dynafit Ultra Pro Pole (1 unit) Stave Tilbehør
You may also like...