Forside >>  Dynafit >>  Damesko  >>  Løb - trail >>  Dynafit Ws Feline Ultra Løb - trail Damesko

Kategorier

Dynafit Ws Feline Ultra Løb - trail Damesko [135976110]Dynafit Ws Feline Ultra Løb - trail Damesko
Move your mouse over image or click to enlarge
Dynafit Ws Feline Ultra Løb - trail Damesko
DKK1,337.69  DKK735.73Spar: 45% off
  • Need help?
  • Model: 135976110
  • 5000 Antal på lager
  • Dynafit Ws Feline Ultra Løb - trail Damesko
  • Dynafit Alpine Pro Løb - trail Damesko Sælge med tab
  • Dynafit Alpine Pro Løb - trail Damesko ægte
  • Dynafit Ws Feline Vertical Løb - trail Damesko
  • Dynafit Feline SL Fiji Løb - trail Damesko billig Danmark butik

Vælg venligst:Antal

Dynafit Ws Feline Ultra Løb - trail Damesko_checkout
Dynafit Ws Feline Ultra Løb - trail Damesko

Lad Feline Ultra guide dig. Designet specielt til den kvindelige fod, for mellemlang og lang distance kører på sporet i hårde, kompakte terræn typer, der giver pålidelig støtte og stødabsorbering. Forslaget retningslinjer, som den dobbelte tæthed Duo Motion byggeri i EVA, kombinerer med MultiPad mellemsålen, der tilpasser dynamisk til udfordringerne i terrænet for at give en sikker, støttende og naturlige gangart cyklus ved hvert skridt. Grip og sidestabilitet på kompakte og glatte overflader leveres af Vibram® Mapping Compound, som udnytter Megagrip forbindelsen i midfoot område. Den Form Monteret øvre konstruktion, kombineret med den Sensitive Fit + knus mellemfoden, men efterlader tilstrækkelig plads til at sikre god blodcirkulation, helt op til den sidste km.
Funktioner:
Følsom Fit:
vejledning Motion og stabilitet ved hvert skridt, takket være Form Indbyggede lateral support bands som vugge mellemfoden, kombineret med en mere afslappet forfod fit, for at øge blodcirkulationen og at bidrage til at bekæmpe fod svulme, helt op til den sidste km.
Form Fitted Øvre:
Den øverste tilbud optimal pasform og den bedste beskyttelse.
Duo Motion:
Mellemsål lavet af to EVA-enheder med forskellige tykkelser for optimal motion control.
Adaptive grid:
Tilbyder behagelig pasform og god ventilation, samt muligheden for at tilpasse sig den fodens bevægelse.
Ballistic Bumper:
Gummi tå og hæl kofangere mindske effekten af ​​påvirkninger
Hurtig snøring system:
Ultra Mellemsål:
vejledning Motion, støtte og støddæmpning for sikker kørsler med mellemlang og lang afstand, takket være Duo Motion konstruktion med dobbelt tæthed EVA. Pålidelig, naturlig footstrike er garanteret af MultiPad mellemsål der dynamisk tilpasser sig robusthed af terrænet, kombineret med en indesluttet 8 mm drop.
Eneste Drop 8mm:
Drop "er forskellen i sålen mellem højden ved hælen og højden på forfoden.
Ultra Ydersål af Vibram®:
Stor holdbarhed og lateral stabilitet på kompakte terræn typer, kombineret med fremragende greb selv på hårde overflader, takket være det design, der giver surefooted trækkraft og Mapping Forbindelse med Vibram® der beskæftiger Megagrip gummi i midfoot zone.
Specifikationer:
Vægt: 289g
Teknologi:
Alpine Running:
Lys footed men stadig så kraftig som en sneleopard, disse bjerg løbere er på farten i forskelligartede terræn. Konstant skiftende betingelser, udfordrende stier, og sne og urer felter alle sætte særlige krav på en bestemt off trail gear. Og vi søger efter ekstraordinære løsninger: intelligent letvægts, atletisk pasform, holdbarhed og beskyttelse af atleten.
Gratis Touring:
Gratis Touring kan sammenlignes med surfing; et spil af vægtløshed og centrifugale kræfter kun det spilles i et bjerg miljø. Gratis Touring udstyr ser sammensmeltningen af ​​vægt optimering, hvilket sparer energi på opstigningen, og unikke præstationer kapacitet på nedkørslen. Ægte gratis tourers er afstamning orienteret ski bjergbestigere, der tjener belønning af surfing på tværs uberørt puddersne af anstrengelser i deres egne muskler. "Tjen din tur" som udtrykket går.
Ski Touring:
De kendere blandt ski tourers, der nyder en behagelig opstigning efterfulgt af en varieret og elegant afstamning. De har den fordel af viden fra formel 1 og den hastighed touring segmentet. Ski Touring oprettet tilbyder innovative og top kvalitetsprodukter til en bred vifte af anvendelser. Alle fra begyndere til professionelle kan komme tilbage til kernen aktivitet på ski i energi bevare op- og underholdende nedkørsler.
Speed ​​Touring:
Denne disciplin er om hastighed og møde udfordringerne i de høje bjerge. Til en vis grad, er det som at overføre konkurrencedygtig racing til en høj højde bjerg miljø. Hastighed kombineret med et højt bjerg landskab. Kronen disciplin i sporten ski bjergbestigning er ekspeditioner til 8000 meter plus topmøder i Himalaya og Karakorum. Dens netop i denne type omgivelser, hvor det er afgørende at bruge så lidt tid som muligt i farezonen, og at minimere risici. Hastighed er synonymt med sikkerhed heroppe. Du skal kunne stole 100% på dit udstyr, selv om vægten er reduceret til et minimum. Det skal være i stand til at modstå de forskellige typer terræn, stejlhed, og forskellige sneforhold det alpine miljø kaster på det.
Ski Running:
Fra at køre til ski kører. Ski løbere bestige topmøder på betagende hastigheder, tage et par nøgne sekunder til at ændre skind på deres ski og gøre en stor højde nedstigning ved tophastighed i et kapløb mod tiden. Dens ikke usædvanligt at se gange på mindre end 40 minutter er konstateret for stigninger til 1.000 meter topmøder. Lige som i formel 1-løb, vægten / ydelsesforhold spiller en afgørende rolle. Thats hvorfor dette er et centralt fokus for DYNAFIT Ski Running kollektion, der kombinerer lav vægt med høj ydeevne funktioner.
Ultra Running:
Ultra løb betyder erobre afstande på mere end 42 km (26,2 miles), nogle gange endnu længere end 100 km (62 miles). Disse ekstremt lange afstande kræver ikke kun en særlig grad af udholdenhed og styrke blandt sportsfolk, men også produkter, der har et særligt højt beskyttelsesniveau og bevægelse vejledning. Og det gælder uanset terræn det alpine landskab byder op. Trods maksimal holdbarhed og pålidelighed af de redskaber, de resterende letvægts er et absolut must.
Lodret Running:
En konkurrencedygtig form for løb, der finder sted på stejle terræn. Lodrette bende atleter bevæger ved høje hastigheder på bjerget og ser ud til at trodse tyngdekraften. De er ultra fit, sikker footed og har ekstremt hurtige reflekser. De bruger meget lidt gear, men hvad de bruger er individuelt valgt: Forestillingen i forhold til vægten spiller en afgørende rolle i de pågældende produkter, og det er et centralt emne i udviklingen af ​​den vertikale Running kollektion.

Alle løb og triatlon produkter og Løb - trail er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos Dynafit bargain pris København kan du finde en masse Damesko fra Dynafit. Prisen på Dynafit Ws Feline Ultra er 838.95 kr, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Beskrivelse

Funktioner


Dynafit - Damesko - Løb - trail

You may also like...