Forside >>  Dynafit >>  Damesko  >>  Løb - trail >>  Dynafit Ws Feline Vertical Løb - trail Damesko

Kategorier

Dynafit Ws Feline Vertical Løb - trail Damesko [135976114]Dynafit Ws Feline Vertical Løb - trail Damesko
Move your mouse over image or click to enlarge
Dynafit Ws Feline Vertical Løb - trail Damesko
DKK1,245.16  DKK684.84Spar: 45% off
  • Need help?
  • Model: 135976114
  • 5000 Antal på lager
  • Dynafit Feline Goretex Løb - trail Damesko den mest fashionable
  • Dynafit Feline Goretex Løb - trail Damesko bargain pris
  • Dynafit Trailbreaker Løb - trail Damesko København til salg
  • Dynafit Alpine Pro Løb - trail Damesko Sælge med tab
  • Dynafit Trailbreaker Løb - trail Damesko Danmark Butikker

Vælg venligst:Antal

Dynafit Ws Feline Vertical Løb - trail Damesko_checkout
Dynafit Ws Feline Vertical Løb - trail Damesko

Lethed, trækkraft og feedback. Feline Vertical er udviklet til hurtige off trail løber af kort og mellemlang afstand på ujævnt terræn med stejle gradienter, mudder og sten. Det revolutionerende design af knasterne, kombineret med Megagrip af Vibram®, giver enestående greb på våde overflader og løbende opfattelse af god friktion under foden, så løberen til at udnytte 100% af den strøm, som benene. Den reducerede drop mellemsål, kombineret med foden hugging Minimal Fit-system producerer en ultra let, reaktiv og præcis sko, som er ideel til ambitiøse sportsudøvere tackle korte og mellemlange distancer, i løb samt træning kører. Designet specielt til den kvindelige fod.
Funktioner:
Hurtig snøring system:
Minimal Fit:
En pasform der nøje knus forfoden sammen med en præcis hæl: til aggressive kører på løs terræn og krævende traverser samtidig garantere fuld kontrol og effektivitet.
Eneste Drop 4.0mm:
Drop "er forskellen i sålen mellem højden ved hælen og højden på forfoden.
Lodret mellemsål:
Superb reaktivitet, præcision og følsomhed, designet til at passe ambitiøse sportsudøvere over medium og lange afstande, i løb samt træning kører. Den ultra letvægts mellemsål i EVA har en meget lav profil og tilvejebringer en minimal 4 mm drop.
Lodret Ydersål af Vibram®:
At levere fremragende greb og konstant opfattelse af god tilslutning til terrænet, lapperne på Vibram sål præsentere et revolutionerende design, som tilbyder øjeblikkelig feedback. Grebet på våde og glatte overflader kommer fra et stof kaldet Megagrip. God bremsning i afstamning og tilpasningsevne til ujævnt terræn er garanteret af de dybe riller på hælen.
Specifikationer:
Vægt: 210 g
Teknologi:
Alpine Running:
Lys footed men stadig så kraftig som en sneleopard, disse bjerg løbere er på farten i forskelligartede terræn. Konstant skiftende betingelser, udfordrende stier, og sne og urer felter alle sætte særlige krav på en bestemt off trail gear. Og vi søger efter ekstraordinære løsninger: intelligent letvægts, atletisk pasform, holdbarhed og beskyttelse af atleten.
Gratis Touring:
Gratis Touring kan sammenlignes med surfing; et spil af vægtløshed og centrifugale kræfter kun det spilles i et bjerg miljø. Gratis Touring udstyr ser sammensmeltningen af ​​vægt optimering, hvilket sparer energi på opstigningen, og unikke præstationer kapacitet på nedkørslen. Ægte gratis tourers er afstamning orienteret ski bjergbestigere, der tjener belønning af surfing på tværs uberørt puddersne af anstrengelser i deres egne muskler. "Tjen din tur" som udtrykket går.
Ski Touring:
De kendere blandt ski tourers, der nyder en behagelig opstigning efterfulgt af en varieret og elegant afstamning. De har den fordel af viden fra formel 1 og den hastighed touring segmentet. Ski Touring oprettet tilbyder innovative og top kvalitetsprodukter til en bred vifte af anvendelser. Alle fra begyndere til professionelle kan komme tilbage til kernen aktivitet på ski i energi bevare op- og underholdende nedkørsler.
Speed ​​Touring:
Denne disciplin er om hastighed og møde udfordringerne i de høje bjerge. Til en vis grad, er det som at overføre konkurrencedygtig racing til en høj højde bjerg miljø. Hastighed kombineret med et højt bjerg landskab. Kronen disciplin i sporten ski bjergbestigning er ekspeditioner til 8000 meter plus topmøder i Himalaya og Karakorum. Dens netop i denne type omgivelser, hvor det er afgørende at bruge så lidt tid som muligt i farezonen, og at minimere risici. Hastighed er synonymt med sikkerhed heroppe. Du skal kunne stole 100% på dit udstyr, selv om vægten er reduceret til et minimum. Det skal være i stand til at modstå de forskellige typer terræn, stejlhed, og forskellige sneforhold det alpine miljø kaster på det.
Ski Running:
Fra at køre til ski kører. Ski løbere bestige topmøder på betagende hastigheder, tage et par nøgne sekunder til at ændre skind på deres ski og gøre en stor højde nedstigning ved tophastighed i et kapløb mod tiden. Dens ikke usædvanligt at se gange på mindre end 40 minutter er konstateret for stigninger til 1.000 meter topmøder. Lige som i formel 1-løb, vægten / ydelsesforhold spiller en afgørende rolle. Thats hvorfor dette er et centralt fokus for DYNAFIT Ski Running kollektion, der kombinerer lav vægt med høj ydeevne funktioner.
Ultra Running:
Ultra løb betyder erobre afstande på mere end 42 km (26,2 miles), nogle gange endnu længere end 100 km (62 miles). Disse ekstremt lange afstande kræver ikke kun en særlig grad af udholdenhed og styrke blandt sportsfolk, men også produkter, der har et særligt højt beskyttelsesniveau og bevægelse vejledning. Og det gælder uanset terræn det alpine landskab byder op. Trods maksimal holdbarhed og pålidelighed af de redskaber, de resterende letvægts er et absolut must.
Lodret Running:
En konkurrencedygtig form for løb, der finder sted på stejle terræn. Lodrette bende atleter bevæger ved høje hastigheder på bjerget og ser ud til at trodse tyngdekraften. De er ultra fit, sikker footed og har ekstremt hurtige reflekser. De bruger meget lidt gear, men hvad de bruger er individuelt valgt: Forestillingen i forhold til vægten spiller en afgørende rolle i de pågældende produkter, og det er et centralt emne i udviklingen af ​​den vertikale Running kollektion.

Hvis du vil lære mere omkring Dynafit Ws Feline Vertical, eller andre varer fra Dynafit i Damesko kategorien af Dynafit officie website København. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine løb og triatlon aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Løb - trail kollektioner, du kan vælge løb og triatlon fra Dynafit, et af de største mærker i industrien.

Beskrivelse

Funktioner


Dynafit - Damesko - Løb - trail

You may also like...